Задържаха мъж, пребил до смърт приятелката си във Варненско

1
Задържаният е 37-годишен мъж, с когото жертвата е съжителствала
Задържаният е 37-годишен мъж, с когото жертвата е съжителствала

Задържаният е 37-годишен мъж, с когото жертвата е съжителствала

Под ръководството и надзора на Окръжна прокуратураВарна се извършва разследване на извършено убийство в село Бозвелийско, съобщиха от прокуратурата.

На 6 февруари, около 19:40 часа е получен сигнал на телефон 112 за нанесен побой, от който е пострадала 26-годишна жена. Незабавно на мястото са изпратени екипи на полицията и спешна помощ, които установяват смъртта на жената.

На място е извършен оглед, в резултат от който по тялото на жертвата са констатирани множество травматични увреждания. Назначена е съдебно-медицинска експертиза за изясняване причините за смъртта на младата жена. Иззети са множество веществени доказателства, биологичен материал. Разпитват се свидетели.

Във връзка със случая, по ЗМВР е задържан 37-годишен мъж, с когото жертвата е съжителствала, като се събират доказателства за негова съпричастност към тежкото престъпление. Предстои наблюдаващият случая прокурор да извърши анализ на събраните доказателства и да прецени налице ли са достатъчно такива за привличане към наказателна отговорност. Задържаният е с множество криминални прояви.

Към момента работата по случая продължава под ръководството на Окръжна прокуратураВарна, изясняват се фактите и обстоятелствата около случилото се.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    МН
    Приятелката е майката на трите му деца. И двамата пияни и дрогирани и двамата роми.
  • 6
    1
    фак
    Ами момичета, спрете да се хвърляте по разни агресивни напомпани татуирани батки, защото резултата от съвместното съжителство с подобен индивид често е този. Тази агресия от зоб и бело трябва да отиде някъде все пак.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари