Задържаха мъж от Севлиево, стрелял от автомобила си по друга кола

1
Стрелбата станала след изпреварване на пътното платно
Стрелбата станала след изпреварване на пътното платно

Стрелбата станала след изпреварване на пътното платно

Служители на РУ Севлиево задържаха мъж, стрелял по автомобил.

Сигналът е получен в районното управление е петък сутринта. 43-годишен водач се оплакал пред органите на реда, че срещу колата му е било стреляно от друг автомобил. Стрелбата станала след изпреварване на пътното платно. След като бил задминат от колата, от нея е открита стрелба с пистолет, разказал водачът, подал сигнал в полицията.

Инцидентът е станала на пътя София - Варна, в района на село Ряховците. Унищожено е предното дясно стъкло на повредения автомобил. Предприети са незабавни действия, в резултат на които е задържан извършителят на деянието - 28-годишен мъж от Севлиево.

Оръжието, което се оказало пневматичен пистолет, е било иззето. По случая е образувано досъдебно производство по Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Дай боже
    Да го вкарат по бърза процедура в затвора .Ама ас съм грешка забравих къде съм и кой коли и беси в тая държава България . Народе закона на запада важи . Пищова в джоба ножа на кръста .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари