Задържаха майка и син за убийството на мъж от Костинброд

0
Жената е признала, че го е ударила с метална тръба по главата
Жената е признала, че го е ударила с метална тръба по главата

Жената е признала, че го е ударила с метална тръба по главата

Майка и син са задържани във връзка с тежко криминално деяние, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР.

От там допълват, че в Районното управление в Костинброд е постъпила информация, че българска гражданка е заявила пред властите на Република Сърбия, че предишният ден е ударила с метална тръба по главата мъж от Костинброд. На адреса веднага били изпратени полицейски служители и екип на спешна помощ, които са установили на пода в апартамента мъж в безпомощно състояние, със следи от насилие по тялото. След констатиране на смъртта му е извършен оглед на местопроизшествието и е образувано досъдебно производство.

Жената, която признала за деянието, и нейният син, са задържани от сръбските власти, а след задочното им привличане като обвиняеми, арестът им е удължен за срок до 72 часа. Действията по разследването продължават под надзора на Софийската окръжна прокуратура, посочват още ОД на МВР.

При друг случай към наказателна отговорност е привлечен криминално проявен и осъждан жител на годечкото село Смолча. След приключване на работата по досъдебното производство мъжът е обвинен за това, че чрез нанасяне на удари с ръце и стол е причинил на жена от Костинброд средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на пръста ѝ на едната ръка – престъпление по чл. 129, ал.2, вр.ал.1 от Наказателния кодекс. Наложена му е мярка за неотклонение „подписка“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Marginala
    Костинброд Бутерброд
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари