Задържаха две германки на влизане в Италия с 46 килограма кокаин в колата им

0
Пазарна стойност на наркотика е за над 1 милион евро
Пазарна стойност на наркотика е за над 1 милион евро

Пазарна стойност на наркотика е за над 1 милион евро

Две германки са задържани в Северна Италия, след като в колата им били открити 46 килограма кокаин, съобщи днес полицията, цитирана от ДПА и БТА.

Наркотикът е открит при граничен контрол, след като двете жени влезли в Италия от австрийска територия.

Конфискуваният кокаин бил в 38 пакета, скрити в автомобила, включително в резервната гума, и е с пазарна стойност над 1 милион евро.

Полицията каза, че чужденките дали уклончив отговор за целта на пътуването си. Съмнителни изглеждали и документите им, а това довело до щателен оглед на колата.

Двете германки били откарани в Тренто, където по съдебно разпореждане те били задържани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Шенген
    И как става тоя номер в Шенгенската зона? Минавал съм точно от Австрия към Италия на екскурзия още 2004г. Разбрахме че сме минали границата, защото екскурзовода обяви, че вече сме в Италия и започнахме да виждаме италиански знамена....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари