Задържаха двама мъже за кражба на дарения от храмове в Априлци

0
Криминално проявените мъже са хванати в гора от плевенски полицаи
Криминално проявените мъже са хванати в гора от плевенски полицаи Снимка: Getty Images

Криминално проявените мъже са хванати в гора от плевенски полицаи

Двама мъже са задържани за кражба на дарения в храмове в Априлци, съобщиха от полицията.

В районното управление в Троян е постъпил сигнал, че неизвестни са се опитали да проникнат в църквата в село Гумощник, след което са се отеглили с лек автомобил. По-късно е установено, че от два храма в Априлци са отнети банкноти и монети от кутии за дарения.

В гориста местност служители на областната дирекция на МВР - Плевен са задържали 44-годишен, криминално проявен от Плевен, и 26-годишен, криминално проявен от Павликени.

В превозното средство, с което са се придвижвали двамата мъже, са установени множество вещи и предмети. При обиска на задържаните са намерени и наркотични вещества.

Задържането им е в резултат на съвместна операция на ГД „Национална полиция“ и областните дирекции на МВР в София, Плевен, Ловеч и Габрово.

Двамата мъже са разпитани и привлечени в качеството си на обвиняеми, а с постановление на прокурор са задържани за срок от 72 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари