МВР задържа Чеченеца и Куката

2
Тодор Огнянов с прякор Тошо Куката и Петко Атанасов Чеченеца бяха задържани за 24 часа от полицията в Пловдив​
Тодор Огнянов с прякор Тошо Куката и Петко Атанасов Чеченеца бяха задържани за 24 часа от полицията в Пловдив​ Снимка: Facebook

Тодор Огнянов с прякор Тошо Куката и Петко Атанасов Чеченеца бяха задържани за 24 часа от полицията в Пловдив​

Полицията задържа Чеченеца и Куката. Те бяха отведени заради видеоклип, който обиколи социалните мрежи и предизвика буря от коментари.

На видеото се виждат известните с прякорите си в интернет Емили с тротинетката, Чеченеца и Куката, които водят младеж на каишка и го „дресират” като куче. За момчето се твърди, че е със специални образователни потребности.

Районната прокуратура в Пловдив се самосезира по случая и образува досъдебно производство за извършени хулигански действия спрямо момче със специални образователни потребности, съобщиха от обвинението.

„Според излъчения материал това се е случило на публично място в търговски обект в Пловдив, а кадрите са били разпространени в социалните мрежи. Наблюдаващият прокурор е дал указания за извършване на разпит със заснетите във видеоклипа лица, за установяване на тяхната самоличност и тази на момчето, както и дали по отношение на него е била прилагана принуда. Изясняват се причините за извършване на деянието”, съобщиха още от прокуратурата.

Тодор Огнянов с прякор Тошо Куката и Петко Атанасов Чеченеца бяха задържани за 24 часа от полицията в Пловдив. Преди да бъдат качени в полицейския бус, за да бъдат отведени в следствието, Тодор Огнянов коментира, че момчето само поискало да бъде снимано, предаде bTV.

Жената на другия задържан - Петко Атанасов Чеченеца, заяви, че срещнали момчето преди две седмици в магазин в Пловдив.

"Чеченеца ми се обади по телефона и ме попита дали помня детето, което сме виждали в магазина, което ми се кефи и иска да бъдем приятели, което иска да прави клипове с нас. Каза ми, че има идеята да направим клип с него все едно е куче. Аз му отговорих, че съм против. Той обаче ми каза, че детето му е предложило това“. Това разказа Анна Рачковска, жената до Чеченеца, който участва в скандален клип в мол в Пловдив.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    мнение
    тези са абсолютни сладури и със мед да ги мажеш.Душички.Плодовете на българската демокрация от изгубеното поколение.Просто ужас.
  • 7
    3
    Тези двамата...
    Призовавам Динко от Ямбол, тези двамата и Тротинетката да бъдат превъзпитани, както Динко най-добре знае... Не може да се гавриш с това момче по този начин, но аз питам къде са били охранителите на МОЛ-а, защо не са се намесили? Ако съм им шеф веднага ще ги уволня!
  • 5
    2
    Чечня
    Там много обичат такива герои, ще изпълнят един танц с ножове и саби. Много ще им хареса на жендарите, ще бъде почти като във виртуалната реалност в която живеят.
  • -3
    1
    Минувач
    Парад да демократите
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари