Задържаха български ало измамник след гонка с полицията в Гърция

1
Българинът се представил по телефона за лекар
Българинът се представил по телефона за лекар

Българинът се представил по телефона за лекар

Български гражданин, извършил телефонни измами в Гърция, бе задържан от гръцката полиция на границата преди Свиленград след продължително преследване, предава БНР.

Българинът се представил по телефона за лекар, който спешно ще оперира роднини на две възрастни жени. Поискал им и получил пари от тях.

След това жените заподозрели, че са измамени и се обърнали спешно към полицията. Българинът взeл парите и без да съобрази, че попада в обсега на уличните камери и отпътувал по посока на българската граница. Полицията успяла да го задържи преди да премине граничния пункт. В него са намерени парите от измамата и златни бижута.

Предаден е на прокуратурата в Александруполис, която отправи обвинение за участие в престъпна група и измама.

Полицията продължава разследването, като издирва още участници в престъпната схема, съобщават полицаите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Сашо
    Ще му се зарадват в гръцкия затвор ! На нашата улица се настаниха мургавели от Иваново и купиха две къщи в широкия център на Русе. Изнудват съседката да си продаде къщата. Откъде са тези пари ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари