Задържаха българин за трафик на кокаин в Белгия

0

Наркотиците са открити в камион, шофиран от 46-годишния българин

Белгийската полиция откри близо 700 килограма кокаин в задната част на товарен камион, спрян в зона за почивка на магистрала близо до пристанищния град Антверпен, съобщиха прокурорите в неделя, предаде БГНЕС.

46-годишният български шофьор на камиона е арестуван и е в ареста след задържането, извършено късно в петък. Полицията откри 698 килограма кокаин, натъпкан в спортни чанти в камиона, според изявление на прокуратурата в Антверпен. „Наркотиците ще бъдат унищожени възможно най-бързо“, добави той.

Пристанището на Антверпен е един от основните входове за кокаин, внесен контрабандно от Южна Америка, за да достигне до европейския пазар, а арестите на наркотици в и около огромното съоръжение се случват често.

Миналата година на пристанището бяха заловени безпрецедентни 110 тона от незаконен наркотик.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари