Задълженията на ЦСКА са само 22 870 000 лева

0
"Всичко друго е спекулация.", добави Тодоров.
"Всичко друго е спекулация.", добави Тодоров.

Изпълнителният директор в оставка на ЦСКА Александър Тодоров заяви след провелото се акционерно събрание в клуба, че задълженията на ЦСКА се равняват на 22 870 000 лева. Шефът каза, че всички други информации по темата са спекулации и добави, че проектът на Васил Божков за „червените“ е само един от възможните варианти за спасение на клуба.

„Това бе абсолютно редово Общо събрание - прие се счетоводният отчет, който трябва да се публикува, както и одиторският доклад. Направиха се промени в Надзорния съвет. В момента има един отбор ЦСКА. Тъй като има големи спекулации задълженията на ЦСКА са 22 870 000 лева към момента. Спекулации от 30,40, 50, 60 70, 80 милиона са неграмотни", заяви уверено Тодоров.

„Не знам Александър Томов да е обявявал цифра от 12 милиона, аз ви казвам какви са задълженията към 31 декември 2014. В момента съществува ПФК ЦСКА АД, за мен е най-важно оздравяване на това дружество. Има си законови начини, чрез които в това дружество може да влезе синдик, да се предложи оздравителен план, да се сконтират 70 % от задълженията и това дружество да започне да функционира от В група. Аз съм привърженик на тази идея. Процесите в ЦСКА не зависят само от Ивайло и Петър Маджукови, не зависят реално от един човек. Проектът Васил Божков е един от вариантите за продължаване“, добави Тодоров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Мило, хайде да направим нещо романтично тази вечер!
- Добре, ще гледаме мача на свещи.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари