Зачестяват случаите с опожарени контейнери в Русе

0
Сред основните причини за инцидентите са изхвърляне на незагасена жар от печки
Сред основните причини за инцидентите са изхвърляне на незагасена жар от печки Снимка: БТА

Сред основните причини за инцидентите са изхвърляне на незагасена жар от печки

Зачестяват случаите с опожарени контейнери за отпадъци в Русе. Това коментира за БТА проф. Любомир Владимиров - директор на общинската дирекция "Екология и транспорт" в крайдунавския град.

От началото на годината при пожар са унищожени 20 метални контейнера за отпадъци и 15 пластмасови съда за разделно сметосъбиране, като последният случай е от тази нощ.

Сред основните причини за инцидентите са изхвърляне на незагасена жар от печки за отопление на твърдо гориво или хулигански подбуди. По думите на проф. Владимиров в районите, където има видеонаблюдение, записите от камерите се предоставят на полицията.

Той посочи, че през миналата година са опожарени общо 49 контейнера за отпадъци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари