Зачестяват катастрофите с мотористи

1
Над 30 са инцидентите с мотористи от началото на годината
Над 30 са инцидентите с мотористи от началото на годината

Над 30 са инцидентите с мотористи от началото на годината

Зачестяват инцидентите с мотористи в страната през последните седмици. Заради хубавото време и високите скорости, през почивните дни катастрофите с участието на мотори са все повече.

Малко над 30 са станалите ПТП-та с мотористи от началото на годината, сочат данните на Вътрешното министерство. Сред причините са надценяване на способностите на водачите и подценяване на метеорологичните, и пътни условия.

"Една от основните причини за тези ПТП-та е лошата поддръжка на пътищата. Това със снимането на клипове, докато караш мотор, е смъртоносно, всеки трябва да разбере, че не трябва да го прави. В България законът позволява от 16-годишна възраст да се качват на 400 кубикова машина, опасно е. Искам да се обърна и към всички хора, които шофират коли - пазете ни нас мотористите", каза председателят на мотоклуб - Благоевград Николай Янчев в "Денят започва" по БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    N/A
    Самите те не спазват законите, а чакат някой да ги пази и най-нагло обвиняват останалите, че не ги били пазели. В интернет е пълно с видеа с дебилното им поведение на пътя. Съжелявам, че ще го кажа, но си заслужавате всичките травми и погребения заради това, че не обичате УМИШЛЕНО да не спазвате закона. В момента има някакав подобен идиот който си снима как най-нагло минава в трафика м/у колите и гордо казва, че така било по-безопасно зашото видиш ли ако станело нещо той щял да бъде м/у две коли...явно останалите ще са някъде другате в този момент. Започнете да карате по правилника и няма да ходите на погребения на приятелите си...не всички са идиоти, но поне едно 75% са точно такива.
  • 3
    2
    ...
    Само завършен дебил яхва мощен мотор за писта или безупречен път, по родната "инфраструктура". И мрат тъпаците а близките им свалят всичко на "държавата". Пътищата са наводнени от неграмотни маймуни, асфалта е на юфка, 5-10% ползват редовно и правилно мигачи, но все повече и повече тъпаци яхват мощни мотори.
  • 3
    1
    Indianec v BG
    Аз "богоизбраните" не ги пазя, тях Бог ги пази. Амин! Хау!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари