За първи път в България ще се проведе световна купа по спортни танци за професионалисти

0
Състезанието ще се проведе на 23 септември във Варна
Състезанието ще се проведе на 23 септември във Варна Снимка: YouTube / стоп кадър

Състезанието ще се проведе на 23 септември във Варна

Световна купа по спортни танци за професионалисти (10 танца) ще се проведе за първи път в България. Надпреварата ще се състои на 23 септември (септември) в зала "Христо Борисов" във Варна.

На танцовия подиум ще застанат двойки от Армения, Албания, Молдова, Австрия, Франция, Япония, Италия, Словения, Словакия, Румъния, Турция, Дания, Казахстан, Малта, Кипър, Израел и България, съобщи БТА.

Най-квалифицирано международно жури, номинирано от Световната танцова федерация, ще следи за изпълнението на всички танцьори.

Представителната танцова двойка на България ще бъде Велизар Георгиев и Полина Кимова от КСТ Денс Моушън (Варна) и КСТ Поморие. За БТА техният треньор ,Явор Вълчев заяви, че състезателите са спокойни и напълно подготвени да покажат най-доброто от себе си.

По време на Световната купа ще се проведе и международен турнир, в който ще вземат участие най-добрите български дуети.

Официално откриване на събитието ще бъде в събота от 19:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари