За опростачването на населението преди изборите

6
България се тресе от скандали, но най-важната новина беше, че на някаква миска бельото ѝ било при секс играчките
България се тресе от скандали, но най-важната новина беше, че на някаква миска бельото ѝ било при секс играчките

Онзи ден в централната емисия новини на бТВ беше намерила немалко място новината, че една моделка или миска – не зная, е била обрана.Това безспорно е много неприятно – лично съм го преживявала, но не разбрах какво значение има тази „новина“ за народонаселението. Че даже бяхме запознати с драмата на тази млада жена, че бельото й било при секс играчките!?!?!

Озадачих се – дали няма нещо наистина съществено, с което да ни занимават медиите, всичко ли ни е наред, дали не се тресе държавата от скандали, в които са замесени висши политици, дали решихме проблема с бедността и мизерията, в която живеят милиони българи, дали здравеопазването и образованието са ни наред, дали, дали….Или това е част от опростачването на населението, на което му предстои да гласува след два месеца и е добре да е омотано в глупости и дребнотемие, в жълтини и простотия, та да се зомбира по-качествено.Преди две години аз станах жертва на апартаментен обир с взлом – посред бял ден, а извършителят беше подекспертно лице, което не беше доволно от моето заключение, че може да носи наказателна отговорност и още в залата ми каза „горчиво ще плачеш“.

Не сигнализирах никого, защото не вярвам, че мога да бъда защитена и си платих.

Оставам настрана въпроса как е научил адреса ми и в светлината на последните скандали с личните данни, до колко вещите лица сме защитени и как да се пазим.

Но, забравих….никой от нас не е Моника Валериева и не споделя къде си държи секс играчките , т.е. нищо интересно за медиите.

Автор: д-р Цветеслава Гълъбова, психиатър

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари