За какво гласуваха русенци?

2
Как протича изборният ден в града?
Как протича изборният ден в града? Видео: Euronews Bulgaria

Как протича изборният ден в града?

По-ниската избирателна активност днес в сравнение с миналата неделя е нормална и очаквана. На това мнение са социолозите Димитър Ганев („Тренд“) и Галя Гогова („Маркет линкс“), цитирани от Euronews Bulgaria.

Репортажи от изборния ден в Русе показват за какво гласуваха русенци днес, хартия или машина предпочетоха, за да упражнят правото си на глас и отидоха ли младите хора до урните в града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    Гражданин
    Бог да прости Русе!
  • 0
    10
    Русенец
    Иван генерал Иванов е жертва на лакомията си. Сега ще обеяснява, че не е станал кмет защота ГЕРБ са слаби в Русе и не са го оценили. Сега стои следния казус : Щом се е самообявил за генерал, военен прокурор ли ще му разследва далаверите в Канев или ще го щави РОП Дисцип те чака Ванко, много лапа и съсипа болницата, лекарите избягаха, сестрите уволни, синчето уреди.......
  • 4
    9
    До 7
    Не позна. Кметица на Русе е Панкова. Сега тази дърта вещица ще раздава правосъдие. Щом успя да разведе и се ожени за Доктор на Юридическите Науки, смятай колко надълбоко го лапа, че и гълт сигурно. А Панкова я знае всеки от Ноколово. Това е заразно зло. Я си я мушнал, я си проклет до 7-мо коляно. А Пънчо мушка всяка вечер. проклет е до всяка вечер по 7 колена.
  • 4
    8
    Карма
    Дано наследниците на Пънчо Милфкоф, намерят с какво да се гордеят с него. Ама то с разводи, изневери, изселвания на село, и с подозрителни сделки не става да се гордее Човек. Важното е, че снимките с Вазилена, статиите за развода и състоянието на града, НИКОЙ не може да ги изтрие от мрежата. Така, че наследниците ще знаят какъв е бил Пънчо. А парите които е откраднал- е ще си ги носи на Басарбово - Гробищен Парк.
  • -8
    7
    Toni
    Кмет на Русе е Пенчо Милков.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари