За девойката, която лапа

1
Алекс стана известна в мрежата, като дамата, която няма нужда от клечки за зъби!
Алекс стана известна в мрежата, като дамата, която няма нужда от клечки за зъби!

Често нещо набира скорост в социалните мрежи и привлича общественото внимание и много често "новината на деня" няма нищо общо с вътрешните политически или важните международни събития.

Е и този път това е така, с малката разлика, че вирусният ефект е меко казано огромен и още нещо "бомбата" избухва по време на дългият уикенд около 6 септември, когато огромна част от българите са на път, я към нашето, я към гръцкото море.

Какво е това, което така завладя българина, че той започна да изказва компетентното си мнение на шир и на длъж, нещо повече така се вдъхнови от "сензацията", че мрежата се наводни от кой от кой по-оригинални колажи.

Ще ви осветлим, за да не се чувствате изненадани, ако сте останали от малкото, които все още не са видели някой от хилядите снимки на девойка с очила, лапнала мъжки пръст.

Драмата се развива лавинообразно, след като Даниел Петканов, известен още като лудият репортер споделя на страницата си във Facebook подробен пост, от който става ясно, че приятелката му Александра Богданска му е изневерила и то не с "един и двама".

"Освен това през цялото време на нашата "любов" е поддържала сексуални контакти с кастинг продуцент от Холивуд, като това е започнало още от предишната й връзка. Разбирам я - млада е, иска да пробие, все пак ролите в киното не се раздават току-така.", пише още Петканов.

За доказателство за думите си той споделя и две снимки, на които Александра е в самолет в интимни отношения с друг мъж.  И от там историята придобива почти мистичен характер, защото хиляди българи допринасят с коментарите си към нея. Започват да валят обиди към Александра, съчувствени слова към Даниел, не липсват десетки защитници и на двамата герои в историята от живия живот, която измества фокуса от всички новини по света и у нас и за ден е харесана от близо 30 000 души.

"Сеир да има", звучи народния глас. Тази съвременна история оставя след себе си много въпроси. Трябва ли да ползваме социалната мрежа, за да оповестяваме личните си драми, въпросът за търсенето и предлагането на евтино... поведение, припомня ни за нивото на българина, за неговите интереси, за "безгрешният да хвърли първия камък".

И като сме я подкарали на народни мъдрости ето още една - "всяко чудо за 3 дни". До следващата Алекс, която иска бърз път към "успеха" и следващия Дани, който ще търси реваншизъм. А останалите те ще гледат, ще коментират, ще плюят, ще правят колажи и ще са... същите.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари