От Пръст си и на Пръст ще станеш!

0
Александра Богданска призна, че не й пука за "Лудия репортер"
Александра Богданска призна, че не й пука за "Лудия репортер"

"Не ми пука за Лудия репортер! Случаят е забравен."

Това каза пред "България Днес" за първи път след скандала нарочената за "курва" Александра Богданска, чийто живот самопровъзгласилият се за "луд репортер" Даниел Петканов опита неуспешно да съсипе, след като тя го заряза заради по-богат, успешен и по-добре изглеждащ чужденец.
Петканов разпространи лични интимни снимки на Алекс с новия й приятел и се опита да настрои цяла България срещу нея. "Напишете, че Алекс отвръща с усмивка на удара“ - каза Богданска. Тя не иска да говори с подробности за скандала с Петканов, но вече преживя унижението и отново е същото лъчезарно и усмихнато момиче.

"Не мисля да се махам от България - каза Богданска. - Категорично искам да си завърша образованието. Последна година съм студентска в УНСС, специалността ми е индустриален бизнес. И в момента мисля каква точно магистратура да запиша. Няма да коментирам дали ще съдя Петканов."
Повече от месец Александра се бе покрила, като до нея достъп имаха само най-близките й хора. След скандала с Лудия репортер Богданска бе нападната от хиляди "моралисти" в интернет, които я съдиха сякаш е убила човек, без да си дават сметка, че тя просто е влюбена в друг мъж и е зарязала Петканов още преди той "случайно" да открие скандалните снимки.

За известно време Александра бе изпаднала в депресия и дори се наложи да потърси помощ от професионалисти. В събота Алекс публикува първата си снимка след случая с репортера на Нова телевизия. На нея тя повтарят старата снимка, захапвайки един друг пръсти и ухилена до уши в отговор на всички, които заляха с помия красивата благоевградчанка. Текстът към фотото е многозначителен: "Не се палете толкова. Писано е - от ПРЪСТ си и на ПРЪСТ ще станеш".

Алекс признава, че отново е влюбена. Наскоро тя отново бе в чужбина при новия си приятел, откъдето е и новата им снимка. Богданска засега не разкрива името на заместника на Лудия репортер. Признава, че е доста заможен и живее в Монако.
"Да, разбира се, че съм влюбена - казва Богданска. - Но човек може да е влюбен не само в друг човек..."
Успоредно с отличния успех в университета кариерата на Богданска вървеше изключително добре, преди да гръмне скандалът с Даниел Петканов. Александра снима десетки реклами в чужбина. Тя стана известна още когато като 19-годишна спечели конкурса и стана Мис Национален отбор по баскетбол. Позитивното излъчване на Алекс бързо спечели симпатии на медии и рекламодатели и тя бързо се превърна в търсен модел. Продукти с лика на Богданска се продават в цяла Европа и дори Япония.

Александра показа и опаковка за зарядни устройства за мобилни телефони с нейното лице, които се продават в хипермаркети в САЩ. Старт на кариерата й даде бившата Мис България Маги Вълчанова, с която имаше договор, след като бе избрана за талисман на националния отбор по баскетбол. Двете имаха проблеми в отношенията си, но въпреки това Маги Вълчанова категорично защити Александра при скандала с Петканов. Тя дори отиде да види Богданска в психиатрията в първите дни, след като бе унижена публично от Лудия репортер.

Гаврата на Петканов помогна на благоевградчанката да преброи истинските си приятели и да се поучи от грешките си. Александра продължава напред, а за Лудия репортер остава единствено да злобее и да завижда на новия й приятел.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари