Юношите на Дунав се окичиха с бронзови медали

0

Втория отбор на Дунав Русе, който се състезава във Б група се окичи с бронзовите медали на проведения кръг в Козлодуй.

Огнян Тодоров, Константин Камбуров, Христиан Георгиев, Борислав Апостолов и капитана на отбора – опитния Цветомир Цонев записаха три победи! Първа жертва на Дунав бе домакина “Белун” /Козлодуй/ – добро отборно усилие за 4:2!

Втората победа бе над “Боровец -2″ Горна Оряховица след обрат от 1:2 до 4:2.

Последния мач бе срещу “Корабостроител -92″ Варна след 3:0 за Дунав, леко отпускане до 3:2, но опита на Цонев пречупи Костов за край на мача.

Така в класирането младите надежди на “Дунав” останаха трети след “Академик” Свищов и “Тетрон” Плевен. Треньорът на отбора Стефан Лъвчиев очаква през следващия сезон момчетата да покажат още по-голямо израстване и да се преборят за първите две места, даващи право на качване в А група!

Друг повод за гордост  е завоюването на бронз при смесените двойки на Държавното първенство за юноши и девойки от Оги Тодоров. Той си партнира с Мирка Андронова от Две Могили. Също добро представяне направиха и Светослава Николова и Константин Камбуров. Те бяха спрени на четвъртфиналите и се класираха 6ти.

Доброто представяне на Тодоров и Николова им гарантира участие на Балканиадата за юноши и девойки, кадети и кадетки, която ще се проведе в началото на юни в к.к. Албена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари