Юношите на “Дунав” изпуснаха бронзовите медали във Варна

0
Юношите на СКТМ “Дунав” Русе изпуснаха бронзовите медали на проведеното във Варна Държавно отборно първенство
Юношите на СКТМ “Дунав” Русе изпуснаха бронзовите медали на проведеното във Варна Държавно отборно първенство

Юношите на СКТМ “Дунав” Русе изпуснаха бронзовите медали на проведеното във Варна Държавно отборно първенство. Участие взеха най-добрите 14 отбора в България.

Огнян Тодоров, Константин Камбуров и Александър Дончев спечелиха четвъртфинала срещу “Металик” Перник с 4:2. На полуфинала загубиха от бъдещите шампиони “Стоянстрой” Пловдив с 0:4. В директен спор за бронзовите медали момчетата се изправиха срещу домакините “Корабостроител 92″. Константин Камбуров направи два мача с вирусно заболяване и успя да спечели само един от тях. Огнян Тодоров взе още един и така мача завърши 2:4 за варненци.

На 13 и 14 ще се изиграе предпоследния кръг и от мъжкия и женския отборен шампионат. Мъжете в състав Теодор Александров, Денислав Коджабашев и Стефан Лъвчиев ще имат трудната задача да наваксат пасив от една загуба срещу първите в класирането “Марек Дигеста” Дупница преди последния кръг в Русе.

Жените Мария Йовкова, Михаела Димова, Ивон Кръстева и Веселка Илиева също имат да наваксват пасив от две точки срещу “Комфорт” Варна. Русенки са домакини в залата по тенис на маса на улица Щип 4. Програмата за срещите:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари