Юлиан Ангелов от ВМРО нахлу и прекъсна жребия в ЦИК

1
Секретарят на партията обвини комисарите, че са национални предатели заради изборите в Турция
Секретарят на партията обвини комисарите, че са национални предатели заради изборите в Турция Видео: NOVA

Той си тръгна с крясък: "Мафия!"

Бурна сцена неочаквано се разигра по време на тегленето на жребия за поредните номера в бюлетините, който се провежда тази сутрин в Централната избирателна комисия (ЦИК).

Юлиан Ангелов - секретар на ВМРО, нахлу в началото на процедурата, прекъсна тегленето и започна да крещи пред комисарите и събралите се журналисти, че членовете на ЦИК са "национални предатели". От виковете му се разбра, че говори за "фалшификации" при провеждането на изборите в Турция, предава вестник СЕГА.

Наложи се намеса на охраната, която на практика почти изнесе дърпащия се Ангелов навън. Той си тръгна с крясък: "Мафия!".

Тегленето на жребия продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Мнение
    Щом си е тръгнал с крясък "Мафия" от държавна административна сграда значи е типичен селяндур, търсещ първо внимание и второ, което е и най-важното власт.
  • 4
    5
    niki
    Прав е жалко че вмро са такива продажни пумияри .Единствено роднините им ще гласуват за тях тюфлек войвода искренчо и другите млади пумияри който се опитват да пробутат
  • 5
    4
    Ибрикчия
    Тоз го виждам таксиметров шофьор на такси в Русе подлога на Весо дето яде само месо
  • 3
    3
    Гошо куче лошо
    Още, още! Нека в парламетна също да има изцепки и дори бой (за справка Тайванския парламент - Ютуб). Поне ще знаем, че се бият за хората.
  • 11
    2
    ХАХАХАХАХАХА
    МВРО-подлогите на ОПГ ГРОБ=ДПС! Никога повече няма да помиришат власт!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари