YouTube свали канала на "Здравей, България"

1

Повече от 40 YouTube канала на медийната група на "Нет Инфо" са спрени от сайта за видеосподеляне, включително каналът на "Здравей България".

Това съобщиха от пресцентъра на компанията, след като по-рано днес карикатуристът Чавдар Николов сигнализира за изтрито негово съдържание, предаде "Дневник",.

След спрените канали са и "Публицистиката на Нова", където се публикува съдържание от публицистичните предавания на телевизията, риалити предавания, акаунтът на Николов, канали на влогъри и др.

Към момента не са известни причините за изтриването на съдържанието. Свалените канали са управлявани от продуцентската къща 7Тalent, част от медийната група на "Нет Инфо", която притежава и българския вариант на YouTube - Vbox7. От там са се обърнали към YouTube, но все още нямат отговор защо съдържанието е свалено.

По-рано днес карикатуристът Чавдар Николов сигнализира, че съдържанието от неговия канал в сайта е изтрито. При опит за отваряне на страницата му в YouTube се появява надпис, че "акаунтът е спрян заради множество или сериозни нарушения срещу политиката на YouTube за спам, хазарт, подвеждащо съдържание или други нарушения на общите условия".

Източник: Дневник
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари