Явор Божанков: Румен Радев правеше лицеви опори в клубовете на Алексей Петров

3
Служебните министри се държаха като мародери, заяви депутатът от "Продължаваме промяната"
Служебните министри се държаха като мародери, заяви депутатът от "Продължаваме промяната" Видео: NOVA

Служебните министри се държаха като мародери, заяви депутатът от "Продължаваме промяната"

Президентът Румен Радев откри кампанията за втория си мандат като правеше лицеви опори в клубовете по карате на убития Алексей Петров.

Това напомни депутатът от "Продължаваме промяната" Явор Божанков в ефира на NOVA.

Така Божанков отговори на настояването на Радев да се отговори на въпросите дали Алексей Петров е съставил коалицията между ПП-ДБ и ГЕРБ.

През 2021 г. Радев наистина откри кампанията си като демонстрира 50 лицеви опори на турнира "Карате оупън" в София. Той бе организиран от федерацията по карате, чийто президент бе Алексей Петров.

"Президентът има два режима на работа. Когато има служебен кабинет е щастлив. Когато няма - държавата ще фалира и всички ще умрем. Радев има три тези, които лансира. Първата е, че някой посяга на властта. Нека му припомним, че това сега е редовен кабинет, а неговите служебни правителства назначаваха дори редови горски служители. Служебните кабинети на Радев се държаха като мародери", коментира още Явор Божанков. Той припомни газовия договор с турската компания "Боташ" както и заговори за далавери на служебни министри.

"Да си спомним съветника му Копринков и как едни хора като влязат в политиката бедни и на роднините им рязко им потръгва. Докато седи на масата с руския консул Георги Гергов, Радев да има едно наум", добави депутатът от ПП-ДБ.

"Втората му теза е, че всички са безродиници. Безродник е човек, който заема винаги руската, а не българската и европейска позиция", добави Божанков.

"На Радев отговор трябва да се даде институционален. Импийчмънт е възможност, но най-вече Народното събрание да преразгледа правата му да кадрува. А ако има руска връзка НС трябва да преразгледа правомощията", добави депутатът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Тоз
    Като го видя и веднага се сещам за всички предатили на нашата родина от създаването до сега ама тоз е номер едно по всички показатели . Абе юнак президента лицеви опори може да прави ама ти не можеш освен да лижеш и разтваряш буски ама задни.
  • 9
    2
    плюс минус
    По време на соц детството ми имаше едни малки, 5-6 см играчки, клатещи се джудженца. А го наклониш, а се изправило в другата посока. И пак, и пак ...
  • 10
    1
    Янко Пернишкия
    Божанков да си спомни как правеше навеждания наляво и надясно със свалени гащи, въртеше се като фурнаджийска лопата, все пак интереса клати феса та затова се клатушкаше насам натам.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари