Ясновидката Николета: Путин е Бог!

49
Ясновидката се оказва голяма привърженичка на Путин
Ясновидката се оказва голяма привърженичка на Путин

Ясновидката Николета Йорданова коментира пред FRONT.BG обстановката по света и у нас, както и опасността от тероризъм.

Дали има заплаха от терористична атака срещу България и къде би била тя? С този въпрос започнахме нашия разговор с всевиждащата Николета. 

Ясновидката коментира, че в България задължително ще има терористичен акт, а хората трябва да са постоянно нащрек.“

Според нея атаката ще бъде в София, където има голямо струпване на хора - в метрото, гарите или на голямо публично събиране.

На въпроса дали има или ще има Трета световна война Николета казва, че войната вече е факт, самата ясновидка била предсказала това преди години в различни интервюта.

Войната е започнала, а измъкване от нея няма. Хората единствено да се пазят и да бъдат нащрек. Единственият лидер, който може да тушира това напрежение и да прекрати тази война е Путин. Путин е Бог“, коментира врачката.

„Той притежава уникални лидерски качества и е единственият човек, който може да ни измъкне от този ужасяващ катаклизъм. Според мен лидерът Путин притежава качества като моите, той вижда действията си в бъдещето. Той е визионер и надеждите ни са в него“, добавя още жената.

От екипа на FRONT.BG попитахме ясновидката Николета, дали има джихадистки организации в Европа и къде са те?

„Има. Те са навсякъде. Из цяла Европа. Джихадисти има даже и Пазарджик. При мен са идвали тези хора от Пазарджишката махала, самата енергия, която носят е лоша и тъмна.
Мъжът, който дойде при мен беше с бръсната глава и имаше черна брада, преди да си тръгне аз му казах, че ще си има проблеми с полицията и не след дълго пророчеството ми се сбъдна“.

Попитахме ясновидката дали се вижда края на този световен ад, а тя ни отговори, че всичко сега започва...

„Нещата за малко ще замръзнат, но после ще се върнат с пълна сила.“

Относно въпроса ни за предстоящите парламентарни избори и дали те ще доведат на власт човека- лидер, който ще ни избави, Николета разказа, че изборите ще бъдат пълна пародия и отново ще заблудят хората.

Според нея единственото спасение е в Путин, който единствен има качествата и силите да помогне, както на България, така и на света.

Попитахме още дали наистина руса жена ще помогне на България, както мнозина са предсказвали, но Николета бе категорична, че това са глупости - не става дума руса жена, а за руснак.

Защото „рус“ означава Русия. Само Путин е способен“.

Николета Йорданова предупреди, че през 2016 години ни очаква апокалипсис и ужасяващ катаклизъм. Според ясновидката скоро настъпващата година, ще бъде далеч по-ужасна от изминаващата 2015.

По думите й не една банка ще рухне, цените ще станат непосилни за българските граждани, ще настане време на хиперинфлация.

Съветът, който тя отправи към българите е да се запасят с какви ли не хранителни продукти, защото скоро няма да могат да си позволят нищо.

Самата Николета вече е направила превенция и е събрала в дома си килограми зърнени и бобови храни. Защото знае какво ще последва от догодина.

Припомняме, че февруари месец тази година Николета Йорданова взриви България с апокалиптичен пост във Фейсбук за настъпването на период, наподобяващ война.

Информацият,а която обиколи за нула време публичното пространство, гласеше „След 20 дни в България ще настъпи ад!”.

Източник: FRONT
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари