Ясно виЙ, тука става дума за битака, където доста трудно се контролират Ъъъъъъ срещите

13
Състезателят с Идин кон дава брифинг пред медиите в Русе
Състезателят с Идин кон дава брифинг пред медиите в Русе Снимка: Русе Медиа

Свилен Иванов - състезателят с Идин кон, който олицетворява управлението на ГЕРБ

Как един управител на кръчма се издигна до най-високите етажи на властта?

Свилен Иванов е започнал своята шеметна кариера като управител на механа „Елит“ в Русе. Там след дълги години трупане на управленски опит бива забелязан от човека, който разпределя порциите в Малката Виена – Пламен Нунев.

Г-н Нунев през онова време беше началник във Второ РПУ, което е в непосредствена близост до кръчмата, в която работи Свилен Иванов.

Злите езици в града говорят, че Пламен Нунев и негови подчинени служители са имали радостта да се възползват от щедрото гостоприемство на Свилен Иванов.

И така както се случва в старите приказки... три дена яли, пили и се веселили. И не след дълго се появява партия ГЕРБ, която спешно започва да събира симпатизанти и съмишленици в Русе.

Пламен Нунев като бивш началник в МВР оглавява партията на Бойко Борисов в града и веднага започва да привлича ценни и образовани кадри, които имат амбицията да изведат държавата към едно по-светло бъдеще.

Точно тогава настъпва и звездния миг на Свилен Иванов - млад, чаровен и интелигентен мъж, доказал се като управител на оборотна кръчма, конен състезател,  добър приятел по чашка и не на последно място... брилянтен оратор.

ГЕРБ печелят местните избори в Русе и Свилен Иванов веднага е назначен за заместник кмет по комуналните дейности в Община Русе през първия мандат на Пламен Стоилов.

Г-н Иванов се раздава, работи неуморно и това не остава незабелязано от ръководството на партията. След няколко години къртовски труд, г-н Иванов се кандидатира за народен представител и отново се издига по златната стълбица на шеметната си кариера.

Свилен Иванов жъне невероятни успехи в Народно събрание, благодарение на вече богатия си управленски опит и решава да направи едно единствено изказване от трибуната на Парламента. Цяла България остава без дъх и всички се чудят, кое е това юпи и защо до сега е било в сянка.

Господари на Ефира забелязват състезателя с Идин кон и правят специален репортаж в негова чест.

"Госпожо Манолова, понеже съм тренирал конен спорт, да ви кажа, че състезание  с Идин кон не сЪ праИ", така се исказа безтрашния рицар на състезателен кон Свилен Иванов от ГЕРБ.

След изтичане на мандата му  като депутат Свилен Иванов се завръща в град Русе. Той не иска повече да си губи времето в Народно събрание, защото сърцето и душата са му в Русе. Г-н Иванов иска да работи за благото на Русе и като за последно да бъде полезен на обществото в родния му край.

ГЕРБ си стискат ръцете с партия ВМРО и назначават Галин Григоров за областен управител на Русе. Но воеводите знаят, че г-н Григоров не може да говори и ораторството не му е силна страна. Защото колкото и време да си  учи думичките наизуст, г-н Григоров изпитва сериозни затруднения да говори пред публика. Всички сме виждали как снажният войвода започва да срича и да се поти като Веселин Маринов на концерт в НДК. Но точно в този момент сценаристите от партия ГЕРБ разбират, че отчаяно се нуждаят от човека, който може да им помогне в тази сложна ситуация и незабавно назначават Свилен Иванов за заместник областен управител на Русе.

Сега г-н Григоров може да си отдъхне и да си почива спокойно, защото вече няма нужда да се поти обилно на публични изяви. Неговият заместник Свилен Иванов блести пред камерите със своята фотогеничност, приветливо излъчване, перфектна дикция и с всяко ново изявление ни оставя без дъх.

Вчера отново станахме свидетели на поредното брилянтно изявление на Свилен Иванов като председател на Областния оперативен щаб.

Представяме ми няколко цитата от публичната изява на състезателя с Идин кон, които отново доказват професионализма и дългогодишен управленски опит на Свилен Иванов:

Няколко думи за Ъъъъъъ, моментното състояние. Ъъъъ на седми... на база седмично преброяване Ъъъъъъ, Русе е на четвърто място по ниво на Ъъъъ заболеваемост след София, София обаст и Търговище. От 162, които ви бях казал за предната седмица, в момента са 416. Ъъъъ имаме от вчера 7 смъртни случая, което е доста голям цифра за Ъъъъъ нас.

.... ако можИ най-лошото да минИ през следващите две седмици, този месец и декември месец да може да бъде посрещнат нормално от Ъъъъ хората. ЗнайтИ, че има доста празници Ъъъъ, а не да ги прекарват в болници иииии други лИчебни заведения.

.... до 19 престу... преустановява организирането, функционирането и посещението на пазарите тип Битаци на територията на област Русе. Ясно виЙ, тука става дума за битака, където доста трудно сеееее контролират Ъъъъъъ срещите."

... създава се уеб базирана информационна система, в която всички лИчебни завИдения на територията на област Русе да въвежда информация за налични свободни лИгла, която да пУслужи на Спешна помощ при насочване на пациентите за хоспитализация. Мисля, че това е Ъъъъъ в интерес на истината ниЙ вечИ го правим, само чИ н по тоз модерен начин. Просто го почнахмИ щото мИстата Ъъъъ в момента Ъъъъ в русенските болници са заети. Ииииии по този начин Ъъъъ искамИ да олесним Спешна помощ, за да няма проблеми с настаняването на Ъъъъъъъ нуждаещи се.

Журналист: Къде ги карат като са заети местата?

Свилен Иванов: Ами надхвърлят малко.

Журналист: Къде?

Свилен Иванов: Във...., Начи никой не връща.... в смисъъъъл малко са надхвърлени Ъъъъъ заявените легла. В момента се издават разрешителни Ъъъъъ, знайтИ че онкоцентъра трябва да отвори допълни леглааа. Вече работят първите петнайси, надяваме се доооооооо понеделник, вторник дааа се отворят и другите двайси и два, с които точно ще покрийми, но от тук нататъка ако продължи натиска - нИзнам!

Ъъъъ има още едно решение, което е доста интИресно и така доста го обсъждахмИ, нооооо така или инъче рИшихме....

Спираме с цитатите до тук, може да изгледате целия диалог с журналистите от видеото:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари