Ясен Тодоров: Нямам намерение да се самовзривявам

0
Шизофренен парадокс е предложението за отстраняването на главния прокурор, след като е направен опит да бъде убит, каза Тодоров
Шизофренен парадокс е предложението за отстраняването на главния прокурор, след като е направен опит да бъде убит, каза Тодоров Видео: bTV

Шизофренен парадокс е предложението за отстраняването на главния прокурор, след като е направен опит да бъде убит, каза Тодоров

Аз съм доказал през годините, че не се страхувам. Заявявам, че нямам намерение да се самовзривявам или самопрострелвам. Беше извършен откровен опит за убийството на главния прокурор. От г-н Сарафов за пръв път чувам, че се плаши от нещо. Това заяви заместник-директорът на НСлС Ясен Тодоров в предаването „Лице в лице“ по bTV.

„Не мисля, че Иван Гешев има някакви проблеми със себе си или е склонен да посегне на някого. До миналия петък комуникирахме много добре, не знам какво се случи“, посочи той.

„Разговорите в изказванията на Гешев и Сарафов са големи. Срещу единия беше извършен опит за убийствотерористичен акт, защото със средството, с което той беше извършен, можеше да пострадат много други граждани, освен обекта на покушението. От Сарафов за първи път чувам, че се плаши от нещо и то най-вече от човека, когото придружаваше навсякъде и човекът, който го оставяше да го замества“, каза Ясен Тодоров.

„Учудвам се от твърденията на г-н Сарафов. През декември месец той беше избран за втори мандат. Всичко беше ок до атентата срещу г-н Гешев“, добави Тодоров.

Той определи като шизофренен парадокс това, че е направено предложение за отстраняването на главния прокурор, след като е направен опит да бъде убит.

„Експертът по антитероризъм от Израел не е участвал в разследването. Той е световен експерт и можеше да ни помогне. Не мога да кажа кой е поръчителя и кой извършителя. Потвърждавам думите на главния прокурор, че това устройство е било направено за убиване“, обясни заместник-директорът на НСлС.

„Най-лесно мога да бъдат отстранен аз, тъй като са нужни 6 гласа. За отстраняването на Сарафов – 8, а за Гешев – 12“, каза още Ясен Тодоров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари