Яница от Русе отвори фаталното студио за красота

1
Красивата дама призна, че още няма да се завръща на работа, като ще я заместват други жени
Красивата дама призна, че още няма да се завръща на работа, като ще я заместват други жени

Простреляната Яница Николова отвори фаталното студио за красота, в което мъжът ѝ я преби и простреля

Салонът започна работа вчера, а новината за връщане към нормалния начин на живот обяви самата хубавица, която успешно се възстановява след трагедията, пише HotArena.

Драмата с русенката се разигра в студиото на улица „Плиска“ 1 в края на миналата година. 46-годишният съпруг на Яница - румънецът Мариан Алин, я пребива, слага ѝ белезници на ръцете и я прострелва с незаконно притежаван пистолет.

Жената е намерена в тежко състояние със значителна кръвозагуба. Откарана е в болница в Русе, където е оперирана цели пет часа. В началото на януари т.г. Яница претърпя и операция на гръбначния стълб в болница във Варна, като в момента провежда рехабилитация.

Красивата дама призна, че още няма да се завръща на работа, като ще я заместват други жени.

„Ще ви помоля относно часове на мен да не ми пишете, тъй като аз график няма да имам. Моята мисия в момента е друга, насочвам силите и мислите си там и се надявам много скоро да се видя с всяка една от вас. Графикът за записване ще върви седмица за седмица. Обещавам, че за всички ще има час“, обяви Яница.

Часове след трагедията румънецът стрелец беше заловен. Мариан е открит в семеен автомобил, починал в резултат на задушаване от газове. От съжителството си с мъжа Яница има две деца - на 11 и 10 години.

Най-вероятната версия за опита за убийство е ревност от страна на мъжа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    222
    НЕ ГОВОРЕТЕ ТАКА ЗА РУМЪНЦИТЕ,ЧЕ ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ТЯХ,ТЕЗИ С РОД ОТ КАРПАТИТЕ НА ЮГ,СА СИ СЪЩИТЕ КАТО НАС.НО СЕ ИСКА ЧОВЕК ДА ЧЕТЕ И УЧИ МАЛКО ПОВЕЧЕ.ВСЪЩНОСТ,ТЕ УЧЕНИТЕ МЪЛЧАТ И НЕ ПИШАТ ВУЛГАРИЗМИ
  • 14
    7
    Кайс Кадастър
    То номерацията тръгва от салона и всички пътища натам водят.
  • 11
    6
    Алоу, РЕДАКТОРЕ, Петре бре,
    А бе ти знаеш ли къде е улица „Плиска“ 1 ? Умствено изостанал ли си, идиот ли си?!!! Или в твоето село №1 е по средата на някоя улица?
  • 7
    5
    до 4
    А ти чия циганка си, че кълнеш така професионално? Какво общо имат румънците с италианците?:)
  • -5
    4
    РУМЯНА
    PУМЪНЦИТЕ СА ИТАЛИАНСКИТЕ ЦИГАНИ мръсни долни хиени и лешояди Бог да ги убие изроди долни мърши мръсни
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари