Янислав, получил сако от премиера: Ще си ходя с него като баровец!

1
Борисов подари сакото си на 40-годишния работник, който се оказа общински съветник от ГЕРБ
Борисов подари сакото си на 40-годишния работник, който се оказа общински съветник от ГЕРБ Видео: NOVA

Като го облека се чувствам като дясната му ръка

Героят от АМ „Хемус”, който предизвика медийния интерес. Янислав си тръгна със запалка и химикалка, оставени в сакото на министър-председателят. Борисов подари сакото си на 40-годишния работник, а това предизвика много коментари и реакции в социалните мрежи. Оказва се, че работникът е съветник от ГЕРБ.

40-годишният Янислав Великов  е от град Суворово. От 1 година е командирован на строежа на АМ „Хемус” като началник по механизациите. Янислав е и първи мандат общински съветник в родния си град. Казва, че е видял за първи път Борисов на живо на националния празник. Подареното сако е неотлъчно от него, в служебния му автомобил.

Обличал съм костюм на абитуриентския бал, по разни сватби. Остави си запалката, химикалката, само си взема маската. Дето говорят, че имало евро, това са пълни глупости”, разказа Янислав пред NOVA.

Темата е водеща не само в социалните мрежи, но и сред работници на строежа. Янислав разказва, че колегите му искат да се снимат облечени със сакото, но той не го дава.

Като се прибера в родното си място, ще се види и ще се чуе къде ще стои сакото. Ще си ходя с него като баровец”, сподели още мъжът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Днес се опитах да тичам на пътеката 10 минути, но на 7-та дойде охраната на Кауфланд и ме свалиха от касата...

Харесай Дунавмост във Фейсбук