Яни от Русе си отиде и вече е звездичка на небето

24
7-годишното момиченце не успя да пребори болестта
7-годишното момиченце не успя да пребори болестта

7-годишното момиченце не успя да пребори болестта

Яница Карачорова от Русе, за чието лечение в продължение на една година русенци и много хора от страната организираха различни благотворителни кампании, не успя да пребори коварната болест. Въпреки терапията в Германия и България малката Яни си отиде и вече е звездичка на небето.

Новината бе съобщена с огромна мъка от приятели на семейството на Яни. Опелото ще се състои утре, 23 юли, в 13:00 часа в гробищен парк "Чародейка“, а погребението ще е в 14:00 часа, пише Русе Медиа.

„Всеки, който желае, може да изпрати Яни в последния ѝ път и понеже Яни много обичаше да рисува…обичаше цветовете и пъстротата на живота, молим присъстващите да НЕ СА ОБЛЕЧЕНИ В ЧЕРНО!

Нека всички утре да са пъстри, цветни, шарени…каквито бяха рисунките на нашата малка Яничка“, призоваха близките.

Светъл път, Яни!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Искрена
    Стига вече с лъжата за старчески жилища в Русе. По-добре да имаше нормална жизнена среда за млади хора, вместо тези БЛОКОВИ ГЕТА, без удобни къщи с дворове, където хората да отглеждат децата си. Стига печалбарски реклами, лъжи и многоетажно масово строителство. Младите хора бягат на запад, защото искат да живеят в удобни жилища и в добре уредени държави, а не в тези вертикални села, където най-безогледните, шумни, невъзпитани индивиди тероризират околните безнаказано в нашата БЕЗПРАВОВА държава.
  • 19
    1
    ...
    Милото... Станало е звездичка...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари