Яко се разсмърдява, щом се наложи да ексхумират Жан Виденов

0
В последните дни гръмнаха няколко кафяви, смрадливи бомби, една след друга. Съмнителни кредити на държавна банка. Милиарди, минали през пръстите на данъчните. Скандално подслушване на политици по време на избори
В последните дни гръмнаха няколко кафяви, смрадливи бомби, една след друга. Съмнителни кредити на държавна банка. Милиарди, минали през пръстите на данъчните. Скандално подслушване на политици по време на избори Снимка: БГНЕС / Архив

Как ли изглежда така нареченото Обществено Мнение?

Добре, нека си представим един напълно обикновен, голям, топъл нос. През повечето време е провесен надолу, потискан от зловонни внушения и прогнили обещания. Или пък е нещастно запушен от задръстилите се в ноздрите му песъчливи лъжи, събрани от дъното на ежедневната низост. Понякога, обаче, носът на общественото мнение щръква нагоре и тръгва да се пъха там, където не му е работа. Разбира се, в такъв момент един юмрук винаги върши работа, но в наши дни никой не смее да посяга открито на общественото мнение. Вместо това се намесват невидимите, мръсни нокти на пропагандата. Хващат носа и го повеждат далече от неща, които не бива да помирише. Навират го в по-миризливи, нарочно подхвърлени, други неща.

В последните дни гръмнаха няколко кафяви, смрадливи бомби, една след друга. Съмнителни кредити на държавна банка. Милиарди, минали през пръстите на данъчните. Скандално подслушване на политици по време на избори. Носът на общественото мнение бързо трябваше да се пренасочи. Да се намерят удобните, безопасни теми и бързо да се тиражират в организирано ехо.

Едно искам да ви кажа. Сигурно нещо яко тръгна да се разсмърдява, щом се наложи да ексхумират Жан Виденов.

Радослав Бимбалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук