Waze премахва опцията за докладване на скрита полиция

0
Опцията за докладване на скрита полиция обаче вече не е налична
Опцията за докладване на скрита полиция обаче вече не е налична

Опцията за докладване на скрита полиция обаче вече не е налична

След като преди време компанията премахна функцията за докладване на полицаи от другата страна на пътя, сега от Waze премахват и опцията за отбелязване на „Скрита полиция“.

Потребители споделят, че при тях е останала единствено опцията за доклад на полиция, като опцията за отбелязване на „Скрита полиция“ вече не е активна.

Не е ясно защо от Waze решават да премахнат тази функция, но някои смятат, че това бе направено с цел опростяване и по-лесно докладване в движение.

Други предполагат, че това е свързано със зачестилите случаи на злоупотреба с функцията за докладване на скрита полиция. Някои потребители докладваха за полицаи, които всъщност не са били там, за да заблудят други шофьори.

Въпреки че премахването на тази функция може да бъде разочароващо за някои потребители, тя все още позволява на шофьорите да докладват за полицаи, които се виждат на пътя.

Възможни причини за премахването на опцията за докладване на скрита полиция:

  • Опростяване на процеса на докладване
  • Зачестили случаи на злоупотреба с функцията
  • Проблеми с точността на докладите

Какво означава това за потребителите?

Потребителите все още могат да докладват за полицаи, които се виждат на пътя. Опцията за докладване на скрита полиция обаче вече не е налична.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари