Вятър разкъса огромен въжен мост в Русия

0
В резултат мостът е изкривен и е неизползваем
В резултат мостът е изкривен и е неизползваем Снимка: Телеграм/Ксения Собчак

В резултат мостът е изкривен и е неизползваем

Огромният въжен мост през река Нерча в Забайкалието в Русия бе разкъсан от вятъра само ден след ремонта му. Това съобщават руски медии, позовавайки се на канала в Telegram (18+) на телевизионната водеща Ксения Собчак, предава Actualno.com.

В резултат мостът е изкривен и е неизползваем. Жителите на района се оплакват, че местната администрация бездейства, децата не могат да ходят на детска градина и училище, а възрастните да отидат на работа, пише Собчак в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари