Второкурсничка от Русенския университет стана "Студент на годината"

5
Цветелина Стефанова изучава специалност „Компютърни системи и технологии“
Цветелина Стефанова изучава специалност „Компютърни системи и технологии“ Снимка: РУ "Ангел Кънчев"

Второкурсничка от Русенския университет спечели приза "Студент на годината" за 2021-ва.

Цветелина Стефанова изучава специалност „Компютърни системи и технологии“, факултет „Електротехника, електроника и автоматика“. Тя спечели и приза студент на годината на Община Русе, предава БНР.

Най-добрите студенти в България бяха отличени на официалната церемония в Университета по архитектура, строителство и геодезия. Събитието се провежда за 15-ти пореден път.

Цветелина Стефанова е член на Залата на славата на Международната олимпиада по лингвистика със завоювани един сребърен и два бронзови медала в индивидуалното състезание при три участия в тази престижна проява.

По време на обучението ѝ в Русенския университет активно участва в различни студентски състезания, на които заема призови места. Член е на международната организация Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) и е председател на IEEE Electronics Packaging Society Student Branch Chapter към Русенския университет „Ангел Кънчев“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Даниела иванова
    Успех здраве и по високипостижения във бъдеще
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари