Времето в сряда ни носи приятна изненада

1
В Русе ще бъде слънчево с максимална температура 11°С
В Русе ще бъде слънчево с максимална температура 11°С Снимка: Facebook / Бонка Ангелова

В Русе ще бъде слънчево с максимална температура 11°С

През нощта срещу сряда над Северна България облачността постепенно ще се разкъсва и след полунощ над по-голямата част от България ще е предимно ясно. Повече облаци очакваме над Западна Стара планина, където ще има условия за слаби валежи от сняг.

Минималните температури слабо ще се понижат и ще са между минус -5°С до -2°С.

Пред деня в сряда ще настъпи подобрение на времето. Облачността навсякъде ще се разкъса и над цялата страна ще преобладава слънчево време. Максималните температури ще се повишат и ще са между 7 - 13 °С, сочат данните на Meteo Balkans.

Времето в Русе

През нощта срещу сряда ще бъде ясно, а минималната сутрешна температура ще бъде -3°С. Максималната температура ще се повиши и ще достигне 11°С. През деня ще преобладава слънчево време.

Времето в планините

Очакваме чудесно време за зимни спортове. Ще е предимно слънчево и затоплянето в планините ще продължи. Обаче рискът от лавини нараства - бъдете внимателни! Ще духа умерен вятър от запад. Максималната температура на 1200 метра ще е около минус 3°, на 2000 метра - около минус 4°.

Времето по Черноморието

Ще се задържи предимно слънчево, но вятърът ще е силен от северозапад. Максималните температури ще са 7°-8°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Прогноза за фини прахови частици

Очакваме повишение на фини прахови частици над по-големите градове. Стойностите ще са между 60-80/м3 при норма около 50 мкг/м3.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    бони
    И ЗЕМЯТА СА КЛАТИ ОТ КЕФ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари