Време е за втори шанс

1
Могат да възникнат някакви усложнения в сексуален план
Могат да възникнат някакви усложнения в сексуален план

Луната е в знак Близнаци до 10:54ч. и се движи на празен ход. След това преминава в знак Рак, където ще остане до 14:46ч на 26 март.

Рак е "женски" воден знак. Подчинен на лунното ръководство, той изостря целия спектър от разнообразни емоции: от най-възвишените и животворни до крайно потиснатите и отрицателни. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

7 лунен ден продължава до 11:02ч.

8 лунен ден започва в 11:02 и продължава до 13:00ч на следващия ден. Сега се пренастройва не само целия организъм, но и вътрешното съзнание. Ден за възраждане и кардинални промени, наситен с космическа енергия. В този период става преоценка на ценностите, появяват се нови идеи, намират се решения по наболели въпроси. Някои хора могат да почувстват нерешителност, раздвоение и неувереност. Основната характеристика на този лунен ден е трансформация и възраждане. Неслучайно символ на деня е птицата Феникс.

В 8 лунен ден Висшите сили дават на човек втори шанс да въплъти в реалността онези свои проекти, които не са се осъществили или са били отложени по някаква причина. Обаче към реализацията на вашите замисли сега трябва да подхождате като използвате нови методи и нови нестандартни решения. Денят може да поднесе много неочаквани изненади. Това може да ви застави да вземате бързи нееднозначни решения.

Денят е удачен за пътуване и преместване на ново място. Насрочените за този период дела се нуждаят от задълбочено изучаване и сериозна подготовка. Живейте по свободен график, не се преуморявайте, избягвайте излишната суета и бързането. Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Особено добре е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност. Бъдете внимателни с огъня.

Здраве - Заболявания започнали в този ден болестта може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите. Най-добре е да се яде лека храна. Сега се поставя основата на здравата храносмилателна система. От това какво ще консумирате в 8 лунен ден, зависи по-нататъшната работа на вътрешните органи.

Отношения - 8 лунен ден се явява още ден на прошката. Постарайте се да разберете тези, които са ви обидили и се поставете на тяхно място. Анализирайте ситуацията от гледна точка на днешния ден. Сега всичко може да ви изглежда по различен начин, даже глупаво и смешно. Проявете топлина и любов към своите близки. Обградете ги с грижи, окажете им помощ, обадете им се да им благодарите за нещо. Спорове, конфликти възникнали сега, могат да се окажат фатални. Старайте се да ги избягвате. Всяка ваша дума може да измени хода на събитията, да разбие съдбата на някого.

Секс - В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да се откажете от него. Могат да възникнат някакви усложнения. Това могат да бъдат травми, заболявания на половите органи, или спорове по време на интимните занимания. Емоционалният фон е нестабилен.

Бизнес – Ден за втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности. Много трудно време за комуникиране с колеги или партньори. Подходящо време за привличане на нови сътрудници и партньори.

Подстрижка – Най-добре е, ако в 8 лунен ден избягвате да се подстригвате.

Сънища в 8-ми лунен ден (предстоящите) носят важна информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават възможност да бъдете щастливи в настоящия живот.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари