Ден за съблазни и изкушения

0
Дори не си мислете за финансови операции, отложете всякакви важни преговори
Дори не си мислете за финансови операции, отложете всякакви важни преговори

Пълнолуние в 07:54ч в знак Козирог в съвпад със Сатурн.

Пълнолунието действа неблагоприятно на нашата психика, прави ни емоционални. Съзнателната и подсъзнателната воля ще бъдат в противоречие и конфликт. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт. Носи нестабилност. Особено чувствителни са жените към влиянието на пълната Луна. Психическата дейност се изостря, затова творческите хора (художници, поети) получават прилив на вдъхновение, а криминалните натури - допълнителен стимул към престъпни замисли. В този период не вземайте сериозни решения.

Възможни инциденти с транспорта, при провеждане на експерименти, при работа с техника. Възможни са нападения, нещастни случаи, травми, наранявания в резултат на аварии или природни бедствия.

Луната е в знак Козирог и ще остане до 07:38ч на 30 юни. Период за рутинна работа. Планове разработени през това време, ще бъдат практични и активно ще повлияят на ситуацията. Отложете делата, които изискват посещение на кабинети и офиси на органите на властта, държавни институции и финансови ведомства. Ще се сблъскате с бюрократщината. Не поемайте нова длъжност. Отложете и дела свързани с организационни въпроси.

Уязвими са костите, кожата, коленете. Всяко тяхно натоварване може да доведе до вреда. Избягвайте ваденето н зъби и хирургични интервенции.

15 лунен ден (продължава от предния ден до 21:18ч на 28 юни) е със силна енергия като предния ден. Специфичното е, че човек трудно може да я използва, затова бързо се изразходва.

Влиянието на деня е толкова силно, че всичко положително и отрицателно в човека се усилва многократно. Активира се нашият вътрешен изкусител, затова може да срещнете съблазни и изкушения в много сфери на живота. Съществува опасност да станете лесно податливи на негативни влияния и внушения, мързеливи, с отслабен самоконтрол. Бъдете внимателни, в такова състояние лесно могат да ви излъжат, а за да не стане това, не трябва да предприемате важни действия. Появява се склонност да се действа инстинктивно и първосигнално. Поради всичко това може да се извършат различни глупости, но последствията от тях ще са негативни.

Нужни са повече предпазливост и внимание във всичко, съблюдавайте вътрешно спокойствие и обръщайте внимание на нуждите на околните. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите и излишни спорове, които се провокират от самата обстановка на този взривоопасен ден. 15-ти лунен ден е опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването.

Луната действа като увеличително стъкло и увеличава всички положителни и отрицателни качества на човек по няколко пъти. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността.

Един от неудачните дни за бизнес и работа. Възможни са препятствия и грешки. Дори не си мислете за финансови операции, отложете всякакви важни преговори.

Особено силна е сексуалната енергия, която може да донесе незабравимо наслаждение, но и вътрешно опустошение. Не се оставяйте страстите да ви контролират и избягвайте импулсивните решения. Избягвайте експериментите. Сексът в 15-тото лунно денонощие трябва да бъде по-възможност по-енергичен, напорист, активен, но без излишества, без бурни страсти.

Тези, които заболеят в този ден, не бива да се тревожат. Болестта ще премине леко и без последствия. Възникващите болести днес са обусловени от вашата карма. Препоръчва се по възможност да се избягват хирургически операции (освен животоспасяващите).

Подстригване – Прическа в дните на пълнолунието се получава добре, но подстригването може да доведе до засилване на страховете, главоболие, повишено кръвно налягане, упадък на силите, затова не се препоръчва. Особено лошо е да се подравнява косата.

16 лунен ден започва от 21:18ч на 28 юни продължава до 22:03ч на 29 юни.

Ивелина Пенчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари