Володимир Зеленски: Всички вече усещаме приближаването на нашата победа

0
В Херсонска област руската армия остави след себе си същите зверства, както и в други региони на Украйна, каза Зеленски
В Херсонска област руската армия остави след себе си същите зверства, както и в други региони на Украйна, каза Зеленски Снимка: Facebook

В Херсонска област руската армия остави след себе си същите зверства, както и в други региони на Украйна, каза Зеленски

В Херсонска област руската армия остави след себе си същите зверства, както и в други региони на Украйна, където успя да навлезе. Това каза президентът Володимир Зеленски във вечерното си обръщение към нацията, цитирано от "Укринформ".

"Аз съм в офиса си заедно с нашия екип. Службата работи, Киев не спира, страната работи нон-стоп. Фронтовата линия няма почивни дни, отбеляза Зеленски, като почете и редица други служители, които обичайно не спират да работят.

Всички вече усещаме приближаването на нашата победа. Защото пазим единството си и знаем, че по право сме на нашата земя.

В Херсонска област ще бъде осигурено стабилизиране и възстановяване на обществения ред в 226 населени места. Това са повече от 100 000 местни жители към този момент."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    9
    Отегчен
    На кой въобще му дреме за украйната? Играта е на съвсем друго ниво. Ако Русия е искала Украйна я приключва за 15 минути. Светът, геополитиката се променя. Стъпка по стъпка.
  • 8
    8
    Халюциногенна гъбка
    Тоя идиот определено трябва да си смени дилъра!
  • 5
    7
    daskal
    Президентът на Украйна казва, че победата наближава, а душевноболният сащнически дърдори за САЩ и това, че е агресор. Ако напсувате сащническия на майка, той пак за това ще пищи.
  • 4
    6
    сащ е агресор
    сащ е агресор! Време е за разпад на агресора сащ и фалит на усрайна!
  • -10
    5
    Путлер
    руската армия се оказа една пръдня, въздхух под налягане с мирис на лайна
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари