Володимир Зеленски: Врагът не прави подаръци

0
Най-голямото и най-важно противопоставяне на фронта в момента е в Донецка област, добави Зеленски
Най-голямото и най-важно противопоставяне на фронта в момента е в Донецка област, добави Зеленски Снимка: Facebook

Най-голямото и най-важно противопоставяне на фронта в момента е в Донецка област, добави Зеленски

Украинският президент Володимир Зеленски призова за сдържане на емоциите след новината за руското изтегляне от Херсон, предадоха Укринформ и БТА.

"Врагът не прави подаръци, нито демонстрира жестове на добра воля. Ние се борим за всичко това", каза той във видеообръщение снощи. "Днес в информационното пространство имаше много радост, и то по понятни причини. Но по време на война емоциите ни винаги трябва да бъдат сдържани."

Зеленски добави, че най-голямото и най-важно противопоставяне на фронта в момента е в Донецка област. "Там се решават много неща", заяви той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари