Володимир Зеленски: Абсурдно е, че няма график за приемане на Украйна в НАТО

1
Украинският президент разкритикува „слабостта“ на НАТО по въпроса за приемане на Украйна
Украинският президент разкритикува „слабостта“ на НАТО по въпроса за приемане на Украйна Снимка: Facebook

Украинският президент разкритикува „слабостта“ на НАТО по въпроса за приемане на Украйна

Украинският президент Володимир Зеленски разкритикува днес "нерешителността" и "слабостта" на НАТО по въпроса за приемането на страната му за член на организацията, предаде Франс прес.

Абсурдно е, че няма график за присъединяване на Украйна към алианса, подчерта Зеленски. Той предупреди, че колебливостта на НАТО насърчава руския терор.

Колебливостта "е слабост. И аз ще обсъдя открито този въпрос на срещата на върха" на НАТО в Литва, написа на английски език в "Телеграм" Зеленски.

Разделенията в НАТО се очаква да попречат на западния военен съюз да предложи на Киев дата за присъединяване или да му отправи официална покана за членство на двудневната среща на върха, отбелязва Ройтерс, цитирана от БТА.

"Безпрецедентно и абсурдно е, когато не е определен срок нито за поканата, нито за членството на Украйна. А в същото време даже се добавят неясни формулировки за "условия" за поканата на Украйна", написа Зеленски.

"За Русия това означава мотивация да продължи терора си", добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Русенец
    Да го набия на жена ти надрусан боклук искам да се празня в нея а ти да пиеш течащата сперма от путката и боклик! Паляк надрусан рязан!
  • 5
    5
    True
    На наркоманите не им трябва оръжие, а лечение
  • 3
    4
    Читател
    Господа от сайта "Дунав мост",често изпускате мътната и миризлива вода, за да заличава бистрото мислене на читателите.
  • 6
    3
    Точен
    Приластен и изоставен ..
  • 12
    2
    Бу
    Цял свят не може да го понася вече, нашите му лижат подметките. Осрайна е най-голямата пералня за пари. Ако война се водеше с пари да са спечелили 100 пъти. Ферма за трафик на деца, органи, наркотици. Съвеменната люлка на нацизма. И ние пак, за трети път на страната на нацистите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари