Волен Сидеров става шеф на журито на конкурса Мис Свят

0
Конкурсът Мис Свят – България ще се проведе на 29 юни, ще се излъчва пряко по телевизия "Алфа"
Конкурсът Мис Свят – България ще се проведе на 29 юни, ще се излъчва пряко по телевизия "Алфа"

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров ще бъде шеф на журито на конкурса Мис Свят – България, съобщи организатора на събитието Страхил Ганевски и неговата компания „БОК Модел Старс“, информира BIG5.

Конкурсът ще се проведе на 29 юни в Ялта клуб и ще излъчи официалната представителка на България за престижния форум „Мис Свят“, който ще се проведе през декември. Шоуто ще бъде излъчвано и пряко по националистическата телевизия на Волен – „Алфа“.

Не е тайна, че освен със спорадичните си скандали, лидерът на „Атака“ е известен и с ценителското си отношение към женската красота.

В същото време при мъжете наш представител ще бъде тенисиста Калоян Михайлов. Високият над 190 см нашенец ще представлява страната ни след 19 юли в Саутпорт, Англия. Той бе избран след жестока конкуренция на 30 май и ще има за задача да плени сърцата на международното жури на Острова.

Както при повечето подобни конкурси у нас и тази година не се размина без скандали около лицензията и правата по организацията му на българска територия. Фактът, че правата за форума се държат от Стоян Ганевски и компанията му „БОК Модел Старс“, не попречи на самозвана конкуренция да се опита да организира паралелно шоу с претенция за легитимност. В същото време обаче от международното представителство вече качиха на своята интернет страница снимка на истинския представител на България при мъжете, Калоян Михайлов.  

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари