Волен Сидеров моли ЦИК да го допуснат до участие по БНТ

0
Неверни са твърденията за моето участие в предаването "Референдум"
Неверни са твърденията за моето участие в предаването "Референдум" Снимка: БНТ

Неверни са твърденията за моето участие в предаването "Референдум" по БНТ. С много квалификации, от много институции се определи случилото се в предаването.

Това заяви на брифинг лидерът на "АтакаВолен Сидеров по повод скандалът с участието му в изборен дебат по националната телевизия.

"Написах молба до ЦИК, с която да спази законовите си отговорности и да ме допуснат до предаването "Панорама" тази вечер. По споразумение трябва да участвам в предаването", каза още той.

"Вчера получих писмо от БНТ, че може да участва друг представител на "Атака". Кошлуков няма право да определя кой да влиза и кой не. БНТ нарушава споразумението между телевизията и партията. ЦИК да спазят закона", смята Сидеров.

"Има и друго писмо - до СЕМ. От СЕМ също ме заклеймиха, според мен дори не са гледали предаването. Участието ми в "Референдум" бе неравностойно. Не съм нарушил никакъв регламент и не съм надвишил времето си от 7 минути. Не 7 минути, 7 секунди не съм говорил самостоятелно. Юлиан Ангелов от ВМРО и водещата Чешмеджиева ме заглушаваха от началото на предаването. БНТ трябва да предостави записа. Ангелов от ВМРО е имал участие от 7 минути и 30 секунди, а после аз бях обявен като нарушител на регламента", допълни лидерът на "Атака".

"Моля СЕМ за проверка на БНТ за нарушения, които съм описал в 2 страници. Искам и санкция на оператор, който е длъжен и да предостави запис от предаването", разкри Сидеров.

"Не ме изведоха полицаи, а специални части, които се използват при сериозни ситуации. Какво правеха представители на жандармерията на още 10-та минута от предаването. Да не би да са били подготвяни", попита той.

"Видях, че и Цвета Караянчева и Даниела Дариткова се изказаха по темата. Не им е работа да се занимават с мен и с това какво говоря. Дариткова и Караянчева могат да дават съвети на мъжете си в кухнята. Не на мен. Аз съм правил политика, докато те са били комсомолки. Те са последните, които могат да очертаят рамките на допустимото и недопустимото", каза лидерът на "Атака".

"Довечера от "Атака" организираме протест пред БНТ срещу управлението на Кошлуков", завърши Волен Сидеров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари