Водолаз намери изгубен пръстен с диамант на дъното на езеро в САЩ

1
Майкъл Пели търси изгубени неща във водоеми вече четири години
Майкъл Пели търси изгубени неща във водоеми вече четири години

Майкъл Пели търси изгубени неща във водоеми вече четири години

Американският водолаз Майкъл Пели извади огромен диамантен годежен пръстен от дъното на езеро и го върна на собственичката му, съобщава KMPH-TV, цитарана от БГНЕС. Човекът търси изгубени неща във водоеми вече четири години и публикува процеса на търсене в канала си в YouTube под псевдонима „Mike the Waterman“. Той е намирал мобилни телефони, часовници, слънчеви очила, ключове, гребла и бижута във водата.

В началото на юли водолазът получи задача от жителка на Бейкърсфийлд, щата Калифорния. Жена на име Джени се обърна към Пели, за да намери пръстена, който изгубила в дълбокото 13 метра езеро.

Щом стигнах дъното на езерото, разбрах колко трудно ще бъде търсенето. Тинята бе покрила всичко наоколо и видимостта беше почти нулева“, каза той пред Insider.

За да открие бижуто, Пели използва подводен металотърсач и фенерче. Той постепенно изчистил дъното от пръчки и отломки и след известно време най-накрая се натъкнал на огромен диамант.

Пели помага на хората безплатно, но много хора му дават бакшиш. „Вярвам, че любезните хора, които ми плащат, правят работата ми полезна. Затова ми харесва да го правя и нямам нищо против парите."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари