Водният цикъл оставя без вода част от квартал "Възраждане"

0
Нормалното водоподаване ще бъде нарушено от 8:00 до 17:00 ч.
Нормалното водоподаване ще бъде нарушено от 8:00 до 17:00 ч. Снимка: Dunavmost

Нормалното водоподаване ще бъде нарушено от 8:00 до 17:00 ч.

ВиК - Русе уведомява своите абонати, че поради извършване на дейности по изграждане на водопроводни връзки по ул. „Солун“ в гр. Русе на 28 октомври /петък/ от 8:00 до 17:00 ч. ще бъде нарушено нормалното водоподаване на абонати по ул. „Солун“, ул. „Вардар“, ул. „Ниш“ (в участъка от началото на улицата до ул. „Яне Сандански“), ул. „Велес“, ул. „Лерин“, ул. „Петрич“, както и в бл. „В. Благоева“, бл. „М. Манева“ и бл. „Т. Койнов“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    1234
    А нивото на запрашаване, което е далеч над нормите ,наистина ли никой за нищо го няма? Месеци наред всички , от децата ни до възрастните хора дишане този пепеляк! Улици с вече подменени тръби с месеци стоят неасфалтирани,само с положени камъни в изкопите! От къде взаимствахте този начин на изпълнение? Къде е надзора ? Може ли такива чудовищна малоумщина? Искате да прогоните и без това малкото русенци тук!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари