Водещите на Нова: "Вие ни смятате за олигофрени вече!"

0
Ани Цолова: Защо толкова ви е страх от думата на народа?
Ани Цолова: Защо толкова ви е страх от думата на народа? Видео: Нова телевизия

Най-голямата политическа сила трябва да е отговорна, но в това управление отговорността е споделена. За проваленият референдум има персонална виновност всеки един депутат, каза народния представител от ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Вие ни смятате за олигофрени вече!", каза Виктор Николаев.

"Не считам, че има договорка между моите колеги и останалите представители в парламента, за да бъде провален референдума", завърши Атанасова.

Няма никаква лъжа в нашето отношение. Въпросът, който искаха да приемем вчера, за мажоритарното гласуване, беше прекалено общ и ние затова не го подкрепихме, каза представителят на РБ Вили Лилков. Ние не искаме някакъв общ въпрос, а конкретен и точен, допълни той.

Уплашихте се, че като малка партия ще изпаднете от борда, контрира Ани Цолова. Всичко, срещу което се съпротивляваше ДПС вие вчера го подкрепихте, допълни тя. Защо толкова ви е страх от думата на народа?, попита Цолова социалистът Чавдар Георгиев.

Тези въпроси, които искаха да приемем, можеха да манипулират вота.

Президентът получи два шамара и една целувка. Има изкривяване на изборния процес.

Имаме принципна позиция, че задължителното гласуване и електронното гласуване са в противовес на Конституцията, допълни депутатът от БСП. Много шум за замазване на очите на народа се вдигна вчера.

Реформаторът подкрепи социалистът и припомни, че наистина са щели да бъдат нужни промени в Конституцията. Спорът в ефира на Нова ТВ продължи с взаимно обвинения между тримата парламентаристи за това кои все пак е виновен за проваления референдум.

Въпросите, които са подписали тези 570 000 души не са правилни, смята депутатът от БСП, с което вбеси Виктор Николаев и той го обвини в незачитане на народната воля.

Вие се изпокарахте, може би това беше идеята на ДПС, констатира Ани Цолова, депутатите отрекоха това, а Десислава Атанасова каза, че депутатите се скараха с избирателите си и това е най-жалкото в цялата ситуация.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари