Воден цикъл: Русе изглежда като след бомбардировка!

13

Русенци масово негодуват от ракопките в града, свързани с „Водния цикъл“

Габриела Йонкова призовава кмета на Русе да вземе мерки, защото не е нормално в 21 век град Русе да изглежда като след бомбардировка.

Г-жа Йонкова е споделила снимки на улица „Любен Каравелов“ в групата "Писмо до кмета на Русе".

"Уважаеми г-н Милков,

Това е улица „Любен Каравелов“, намираща се в централната част на гр. Русе. Улицата е част от реконструкцията, свързана с т.нар. „Воден цикъл“ от вече близо 2 месеца, но вместо да се изпълни цялостно процеса по разкопаване и подмяна на тръбите… през седмица – 2 изникват нови разкопки, които биват „прилежно“ запълнени с… камъни…

Улицата е отворена за движение, видно от снимките дори коли паркират, и тези трапове малко по малко пропадат. Опитвайки се човек да избегне една дупка с автомобила си, пропада в друга… Днес 2 дами, живеещи в околните блокове със собствени усилия са поставили тези плочки и клони, за да не си разбиват хората колите най-неочаквано в 30 см. трап, както вчера направих аз…

Вземете мерки, защото не е нормално в 21 век гр. Русе да изглежда като след бомбардировка!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    Ей така си мислим
    НЕ Е ЛИ РЕДНО ДА ИМА КООПЕРИРАНЕ И КОГАТО ПРАВИХА УЛИЦИ,БУЛЕВАРДИ ДА БЯХА КОПАЛИ ДО МРЪСЕН КАНАЛ ДА СМЕНЯТ И ЗА ЧИСТА ВОДА И ТОГАВА ЗАРАВЯЙ И ПОЛАГАЙ НОВ ПЪТ? ДВОЙНА И ТРОЙНА РАБОТА С ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ РЕМОНТ НА РЕМОНТА ЩЕ ИМА. ИМА СТРОИТЕЛНИ ТЕХНИЦИ НА РАЙОН,ИМАТ ОРГАНИЗАЦИЯ,ЗАЩО НЕ СЛЕДЯТ КАК СЕ ПОЛАГА,КОПАЕ И ЗАРИВА И ТОВА КОЕТО СЕ ПОЛАГА,СЪЩОТО ЛИ Е ПО ДОКУМЕНТ И ОПИСАНИЕ С ФАКТУРА? НЕ СЕ РАЗБРАХА КАК ДА ЛАПАТ МАНГИЗИТЕ И ЗА ТОВА Е ТАКА.НАЛИ ВЕЧНО С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ПРАВЯТ? ПРОСТО НЯМА КОЙ ДА ИМ ИГРАЕ СОПАТА,НИТО ДАНЪЧНИ,НИТО СМЕТНА ПАЛАТА,А ЗА ПРОКУРАТУРА ИЗОБЩО ДА НЕ Я СПОМЕНАВАМЕ. ВСИЧКО Е УСВОЯВАНЕ НА СРЕДСТВА И ЧРЕЗ ПОЛИТИКА,БОРБА ЗА ТАКИВА.НИКОГА НЯМА ОБЩЕСТВО И ИКОНОМИКА ДА ВЪРВИ НАПРЕД ТУК В БЪЛГАРИЯ ТАКА. СЕЛСКИ ПАЛАЧОРИ.
  • 4
    10
    до 7
    Глупости говориш! Кога си виждал багери в Ал Кайда или в Ислямска държава? :))))))) Да пратим Савов и главорезите му в САЩ и след година считай са я разкопали цялата!
  • 4
    9
    Цикъл, ама менструален ...
    Разкопаха до центъра ул. Г.С.Раковски, беше сутринта. След обяд започнаха да зариват изкопа с едри камъни, трамбоваха с едно малко валяче и пометоха асфалтираната част. Надвечер от заринатия вече трап изби вода, изкопаната пръст я изсипаха върху току-що пометения асфалт. Започна се отново да се копае. И пак заринаха с камъните. Робокопите живи да ги оплачеш - от Варна били пичовете.
  • -4
    8
    Александър
    А водния цикъл да е завършил!?! Вие какво искате..на всеки пет метра заровен изкоп и да се асфалтира. Има проекти....по тези проекти се асфалтира като се завърши даден участък. Не са виновни строителите. Нека да говорим като завърши целия този проект. Но проблема е, че няма хора с визия и капацитет, които да правят и проекти, които да дават и идеи, хора, които да развиват и града като цяло. Само се гледа да е от партийката или да моя или твоя човек....
  • 16
    7
    Който и да е
    Ал Кайда, ислямска държава, Хамас, ВиК, Топлофикация и Овергаз - най-свирепите организации в света.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари