Внимавайте с краткотрайните връзки!

0
Венера в Близнаци ще ни даде променливост и склонност към нови контакти и запознанства
Венера в Близнаци ще ни даде променливост и склонност към нови контакти и запознанства

Венера навлиза на 5 юли в знака Близнаци и ще остане там до 31-и.

Тази планета свързваме с красотата, любовта, изкуството, ценностите, вкуса и сътрудничеството, парите и даването. С нашето желание да даваме и да създаваме хармония, да обичаме и да бъдем обичани. Нейният девиз е: „Аз искам това, което ти искаш“.

Тя ни показва как се стремим и се справяме – съзнателно или не – да привличаме другите. И как ги оценяваме. Също и нашия външен вид, как се обличаме и се опитваме да бъдем привлекателни. Венера ни показва какво харесваме и какво – не и защо, кое ни прави щастливи, кое ни доставя удоволствие.

Венера в Близнаци ще ни даде променливост и склонност към нови контакти и запознанства, които ще се случват много лесно. Определено ще имаме желание за обновление в чувствата си. Това положение на планетата много често води към изневери, към бързи и кратки връзки. Не се надявайте, че може да продължи вечно и че това е голямата ви любов. Внимавайте да не развалите сигурните си отношения за сметка на нови желания и чувства.

Защото каквато и нова връзка да започнете сега, тя ще е под въздействието на новите желания, новите ви интереси, след което бързо ще премине. Възможно е да попаднете в любовен триъгълник, затова не бъдете лекомислени и спирайте своите стремежи за промяна в личните отношения.

Този период ще ни накара да искаме и да слушаме за любовта, да ни говорят и да ни показват с думи най-вече своите чувства. Ще обичаме с ушите си. Много приказки, но празни. На моменти само ще говорим и ще обсъждаме чувствата си, ще ги анализираме – разговори, които няма да имат никаква стойност.

Периодът ще ни донесе популярност сред срещуположния пол. Ще искаме да пътешестваме, да общуваме, да се запознаваме, да търсим новото и различното.

Но ще искаме партньорът ни да има нужните интелектуални качества, да е общителен, дружелюбен, приятен събеседник, вежлив, сантиментален, с умение за комуникация.

Много голяма част от нас ще търсят разнообразието в любовта във всичките нюанси.

Други ще търсят и ще изразят тази Венера в писане на стихове, в красноречие и остроумие. Трети ще подобрят отношенията си с роднини, близки, братя и сестри.

В облеклото си в този период ще се стремим към разнообразни, закачливи, весели и небрежни дрехи. Транзитът на Венера ще открие нови перспективи и ще предложи да погледнем на любовта с нова светлина.

Това ще е прекрасно време заедно с любимия човек да обсъдим нашите отношения – открито и ясно. Да бъдем напълно откровени и обективни.

В този период може да се впуснем в няколко романтични увлечения, които ще засилят много общите интелектуални интереси – книги, обучение, пътувания. Макар че дълбочина на чувствата няма да има, ще има свежест и разнообразие.

Венера в Близнаци може да оприличим на пеперудка, която прехвърча от цвят на цвят, без да си дава и минута покой.

Автор: Ивелина Рускова / ДРУГИТЕ НОВИНИ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари