Внимание: Пазете се от джебчии на общинския пазар в Русе

0
Русенка е подала сигнал, че от раницата ѝ е откраднато портмоне с документи и пари
Русенка е подала сигнал, че от раницата ѝ е откраднато портмоне с документи и пари

Русенка е подала сигнал, че от раницата ѝ е откраднато портмоне с документи и пари

Жена е сигнализирала в Първо РУ за извършена й джебчийска кражба на портмоне от раница, в което е имало лични документи и пари – сума от 150 лева.

По данни на потърпевшата, това е станало миналата събота преди обед в района на общинския пазар в Русе на булевард "Цар Освободител".

По случая е заведена проверка и по нея се работи от служители на Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Чичото
    Модата с раницата е измислена от мафията на крадците .Не се оплаквайте нали сте в крак с модата.Раница, скъсани дънки телефон в задния джоб но да вижда задължително и в ръката енергийна напитка.СЕЛЕНИЯ пълна
  • 9
    4
    Моя милост
    Каквото управниците такава и държавата. Навремето в пазарните дни имаше постоянно милиционери на пазара. Джебчийките знаеха и се криеха. Снимките на отявлените бяха по витрините и хората ги знаеха и се пазеха. Носталгия по миналото.
  • 11
    3
    До 2
    Сигурно са заети да прекарват нелегални бежанци, че не можели да си погасяват кредитите?
  • 16
    2
    Въпрос
    Защо няма патрулиращи полицаи на по- оживени и проблемни места?
  • 15
    1
    Що така
    Ами тя раницата се носи обикновено на гърба. Не знам дали е била с едни по-специални, които се заключват и са точно против кражба, но явно не. Научих се да нося чанти с дръжки диагонално през рамото, всичко е пръснато и никога в портфейл всичко - документи, пари и карти на различни места в чантата. На светофар с много хора чакайки зелено или настрани, или отзад. В автомобил се заключват вратите при градско каране, на заведение чантата до мен и пр. елементарни неща. Правил съм многократно забележка на разсеяни хорица и тийнове с телефони отзад в джоба...А, да, последните години телефонът ми е в калъф с дръжка, в която си вмъквам ръката и така спокойно си снимам, че имаше едни по чуждите държави с тротинетки и бърза кражба на протегнатите за снимки телефони....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари