ВНИМАНИЕ: МВР дебне във Фейсбук!

2
Глобиха петима абитуриенти след снимка на висящи от прозорците на джип младежи в Пазарджик
Глобиха петима абитуриенти след снимка на висящи от прозорците на джип младежи в Пазарджик Снимка: Фейсбук

Глобиха петима абитуриенти след снимка на висящи от прозорците на джип младежи в Пазарджик

Съставени са 5 акта на младежи, висящи от прозорците на джип в Пазарджик, съобщиха от ОД на МВР.

След публикация на снимка, в една от групите в социалната мрежа, на група младежи висящи от прозорците на движещ се джип по улиците на гр.Пазарджик, служители на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик предприеха необходимото за изясняване на случилото се.

В резултат на полицейските действия е установена самоличността на водача на автомобила, както и пътуващите с него. Съставени на общо пет акта за установяване на административни нарушения на Закона за движение по пътищата.

Припомняме на всички завършващи училище абитуриенти, че движението по улиците по подобен начин крие много рискове за техния живот и здраве, за здравето и живота на останалите участници в движението. Винаги сме подкрепяли разумната младежка еуфория и приповдигнато настроение от успешното приключване на средното си образование, но няма да бъдат толерирани нарушения на правилата за безопасност. Обръщаме се и към всички родители за повече контрол над тийнейджърите по време на управление на моторни превозни средства. Апелираме и гражданите към бдителност.

Ако станат свидетели на подобни случаи при възможност да ги документират с мобилните си телефони, а след това незабавно да известят органите на полицията по местоживеене или да подадат сигнал на телефон 112.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    до 3
    Това е мейлът за цяла България. Дали би имало смисъл? КАТ Русе нямат такъв мейл.
  • 2
    3
    Иван
    русенец можеш да подадеш сигнал към МВР на [email protected]
  • 6
    2
    русенец
    На кой мейл да изпратя записи на ченгета, които извършват нарушения? Визирам катаджии, записите са с информация за местоположение, дата, час и са с ейч ди качество.
  • 4
    1
    Спокоен
    Значи, когато МВР ми направи акт по снимка от ФБ, адвоката ми вдига купон. Баш тая глупотевинина не ми се е случвала, ама точно два пъти съм осъждал ПП-Кат Русе. На по две инстанции.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари