Внезапно почина британският певец Пол Катърмоул

0
Британският певец Пол Катърмоул, който беше част от поп групата "Ес клъб севън" (S Club 7), почина на 46-годишна възраст
Британският певец Пол Катърмоул, който беше част от поп групата "Ес клъб севън" (S Club 7), почина на 46-годишна възраст Снимка: PA Wire/PA Images

Британският певец Пол Катърмоул, който беше част от поп групата "Ес клъб севън" (S Club 7), почина на 46-годишна възраст

Британският певец Пол Катърмоул, който беше част от поп групата "Ес клъб севън" (S Club 7), почина на 46-годишна възраст, предадоха Ройтерс и ДПА, цитирани от БТА. За кончината му съобщи бандата в профила си в Туитър. Семейството на Катърмоул потвърди новината.

Изпълнителят е бил открит мъртъв в дома си в Дорсет на 6 април. Не се съобщава причината за смъртта на певеца.

"Наистина сме съкрушени от смъртта на нашия брат Пол. Няма думи, описващи дълбоката тъга и загуба, които всички усещаме. Бяхме толкова щастливи той са бъде част от живота ни и сме благодарни за невероятните спомени, които имаме", се казва в публикацията в Туитър, цитирана от Ройтерс.

Групата "Ес клъб севън" направи няколко хита, които влязоха в британските класации между 1999 и 2003 година. Освен това участва в телевизионен сериал за деца, в който музикантите представиха измислени версии на самите себе си.

Бандата наскоро обяви, че ще се събере по повод 25-ата годишнина от създаването си и планира турне. Предвидените за октомври концерти в Лондон са разпродадени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    анонимен
    За други сайтове говоря
  • -1
    1
    анонимен
    От дрога, а не от бустер. Спрете да пишете глупости, като коментирате във форумите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари