Влакът "Ориент Експрес" пристига в Русе

4
За последно композицията спря на гарата в Русе на 27 август 2019 година
За последно композицията спря на гарата в Русе на 27 август 2019 година Снимка: Архив

За последно композицията спря на гарата в Русе на 27 август 2019 година

Легендарният влак "Ориент Експрес" ще пристигне в Русе на 30 август тази година, съобщиха от граничния пункт в крайдунавския град, предаде БТА.

По разписание влакът, описан от Агата Кристи, който пътува от Париж до Истанбул, трябва да пристигне от Румъния и да спре на Централната жп гара в Русе в 13:05 часа, а около час по-късно да отпътува за Варна.

По време на престоя композицията ще премине граничен контрол, технически преглед и ще бъде заредена с вода. Влакът ще се състои от 15 вагона.

През последните две години заради пандемията от коронавирус пътешествието с луксозния влак, което се организира веднъж годишно по маршрута Париж - Истанбул, не се състоя.

Припомняме, че за последно композицията спря на гарата в Русе на 27 август 2019 година. Тогава във влака пътуваха 91 туристи от 12 държави.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Гражданин
    Тренът приснигна ,тре нът замина уррааа!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари