Влак удари кола на жп прелез край Лом

0
Локомотивът е ударил колата в предната ѝ част, след което тя е избухнала в пламъци
Локомотивът е ударил колата в предната ѝ част, след което тя е избухнала в пламъци

Локомотивът е ударил колата в предната ѝ част, след което тя е избухнала в пламъци

Пътнически влак от Лом за Брусарци е ударил автомобил „Ауди А4“ към 15:20 часа вчера на неохраняем прелез в село Сталийска махала, община Лом, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Инцидентът е станал на улица "Петдесет и четвърта“ в селото. Локомотивът е ударил колата в предната ѝ част, след което тя се преобърнала и е избухнала в пламъци. Шофьорът - мъж на 31 години от селото и пътникът в автомобила не са пострадали. Те са откарани в болница в Лом, но там е установено, че нямат нанесени телесни повреди.

По случая е образувано досъдебно производство по член 343 от Наказателния кодекс. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни, уточниха от ОД на МВР в Монтана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари