Владо Карамазов се сдоби с три награди от международен конкурс за фотография

0
Актьорът получи признание за таланта си и във фотографията
Актьорът получи признание за таланта си и във фотографията Снимка: Фейсбук

Любимият български актьор получи признание и във фотографското изкуство

Актьорът с прецизно око Владо Карамазов добави три нови награди в актива си, и то международни

Не става въпрос обаче за изявите му на театралната сцена и екрана, а за фотографските му заложби.

За това се похвали самият той с публикация в социалните мрежи, пише Монитор

Изключително съм щастлив, че имам три награди от големия фотографски конкурс Chromatic Photography Awards. Дори не повярвах, като видях името си в Галерията на победителите. Най-голямата ми радост е, че победителите, наградени със златни, сребърни и бронзови медали за всяка категория, ще бъдат представени в Официалната книга на Chromatic Awards. Тя ще се разпространи в цял свят и ще може да се закупи както онлайн, така и в големите книжарници по света.“, написа звездата от хитовия сериал „Дяволското гърло“.

Наградите на Карамазаов са за категориите, които той намира за „най-престижни“ - „Портрет“, „Пътуване“ и „Хора“. Наградите Chromatic Awards са както за професионалисти, така и за аматьори, като фотографиите на актьора влизат във втората графа.

„Това беше за мен една невероятна година, изпълнена с много позитивни емоции около фотографията. И най-важното е, че за пореден път не се предадох, а намерих смисъл дори и в тази абсурдна година. Използвах я градивно, използвах я да се развия в различна област от моята професия. И в тази област също да творя и да правя изкуството. Но този път на световната сцена“, сподели още той.

Припомняме, че в началото на месеца негова творба, на която позира колежката му Неда Спасова, стана снимка на деня в друг авторитетен сайт за авторска фотография. На кадъра екранната д-р Кая Райкова от медицинската сага „Откраднат живот“ се вози нощно време в градски транспорт и гледа през стъклото. Фотографията носи името „Самота на улиците“.

Актьорът с прецизно око Владо Карамазов добави три нови награди в актива си, и то международни. Не става въпрос обаче за изявите му на театралната сцена и екрана, а за фотографските му заложби. За това се похвали самият той с публикация в социалните мрежи. „Изключително съм щастлив, че имам три награди от големия фотографски конкурс Chromatic Photography Awards. Дори не повярвах, като видях името си в Галерията на победителите. Най-голямата ми радост е, че победителите, наградени със златни, сребърни и бронзови медали за всяка категория, ще бъдат представени в Официалната книга на Chromatic Awards. Тя ще се разпространи в цял свят и ще може да се закупи както онлайн, така и в големите книжарници по света.“, написа звездата от хитовия сериал „Дяволското гърло“. Наградите на Карамазаов са за категориите, които той намира за „най-престижни“ - „Портрет“, „Пътуване“ и „Хора“. Наградите Chromatic Awards са както за професионалисти, така и за аматьори, като фотографиите на актьора влизат във втората графа. „Това беше за мен една невероятна година, изпълнена с много позитивни емоции около фотографията. И най-важното е, че за пореден път не се предадох, а намерих смисъл дори и в тази абсурдна година. Използвах я градивно, използвах я да се развия в различна област от моята професия. И в тази област също да творя и да правя изкуството. Но този път на световната сцена“, сподели още той. Припомняме, че в началото на месеца негова творба, на която позира колежката му Неда Спасова, стана снимка на деня в друг авторитетен сайт за авторска фотография. На кадъра екранната д-р Кая Райкова от медицинската сага „Откраднат живот“ се вози нощно време в градски транспорт и гледа през стъклото. Фотографията носи името „Самота на улиците“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари